Inside Africa | Bewaar je reisfoto’s in een fotoboek door Best Kept Memories
911
post-template-default,single,single-post,postid-911,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Bewaar je reisfoto’s in een fotoboek door Best Kept Memories

Bewaar je reisfoto’s in een fotoboek door Best Kept Memories

Maak jij tijdens je reizen ook ontzettend veel foto’s? En heb je elke keer weer het goede voornemen een fotoboek te maken, maar blijven de foto’s uiteindelijk hangen in je telefoon of op je harde schijf? De kans is groot dat dit zo is en dat is natuurlijk enorm zonde! Zorg dat je herinneringen je bij blijven met een fotoboek van Best Kept Memories.

Ik hou erg van fotograferen en maak dan ook veel foto’s tijdens mijn reizen. Het delen van foto’s kan natuurlijk via Whatsapp of Instagram, maar ik vind het veel leuker om mijn foto’s in een fotoboek aan vrienden en familie te laten zien. Op die manier kan ik namelijk ook in geuren en kleuren de verhalen erbij vertellen en stiekem de reis herbeleven;) Want zeg nou zelf, deze plaatjes verdienen toch op z’n minst een prominent plaatsje in een fotoboek?

Rianne Schrijver is de trotse eigenaresse van Best Kept Memories. Ik ken Rianne via Steven & Diana van Wonderlijk Werken, een bedrijf of beter gezegd leefstijl die (reizende) ondernemers helpt een leven naar eigen voorwaarden in te richten. Na het reizen (alleen of met haar gezin) dook Rianne altijd direct in de foto’s om hier prachtige fotoboeken van te maken. Haar talent bleef niet onopgemerkt en voor ze het wist maakte ze fotoboeken voor vrienden en familie en inmiddels doet ze dat ook met alle liefde voor jou en mij!

Mocht je nou nog een hele hoop foto’s hebben rondslingeren? Neem dan gerust contact met Rianne op of stuur mij een berichtje. Wil je graag leren hoe je mooie foto’s maakt in het Afrikaanse landschap? Tijdens mijn reizen speelt fotografie een belangrijke rol. Vraag meer informatie aan en wie weet schieten wij binnenkort samen foto’s van de Afrikaanse Big Five!

Geen reactie's

Geef een reactie